Etelä-Kymen Ly

Etelä-Kymen ly puheenjohtaja

Kristiina Pihlajisto

Pajamäenkatu 39, 48600 Kotka

puh. 0400 967978

Meidät löytää myös Facebookista www.facebook.com/eklhy


Etelä-Kymen lastenhoitoalan yhdistys ry


Lähde mukaan keskiaikaisille markkinoille Hämeenlinnaan lauantaina 18.8.2018. Lähtö klo 8 Karhulasta. Pysähdymme Iittalan lasimäellä, jossa ruokailu. Jatkamme matkaa markkinoille klo 12. Paluu Karhulaan klo 18. Matkan hinta yhdistyksemme jäsenille 40€. Muilta 65€. Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot, yhdistyksen sähköpostiin: ekymen.lastenhoitoalanyhdistys@gmail.com 30.6.2018 mennessä. Saat vahvistusviestissä maksuohjeet. Mukaan mahtuu vain 25 nopeinta. Tarkistamme jäsenmaksusuorituksen.


Yhdistyksemme tiedottaa tapahtumista sähköpostitse, joten huolehdithan että sähköpostisi on ajan tasalla. Voit tehdä yhteystietojesi muutokset vain tätä kautta: https://www.slal.fi/paivita


Huom! Seuraa ilmoitteluamme myös https://www.facebook.com/eklhy

Näet julkaisut, vaikket olisikaan kirjautunut facebook-sivulle!

Etelä Kymen lastenhoitoalan yhdistys ry.

* perustettiin 19.3.1968 nimellä Kymenlaakson lastenhoitajayhdistys, joka toimi aktiivisesti vuoteen 1985 ja heräteltiin uuteen toimintaan vuonna 1991 Etelä-Kymen lastenhoitajayhdistys ry:nä. Nykyinen Etelä-Kymen lastenhoitoalan yhdistys ry. rekisteröitiin viralliseksi nimeksi vuonna 1999.

* toimialueena on Kotka-Hamina-Kouvola-Loviisa ympäristöineen

* aktiivijäsenet ovat tällä hetkellä Kotka-Hamina alueelta

* jäseneksi voivat liittyä lastenhoitajatutkinnon suorittaneet sekä lasten hoito- ja huoltoalalla työskentelevät muun ammattitutkinnon suorittaneet henkilöt

* tarkoituksena on toimia jäseninään olevien lastenhoitajien yhdyssiteenä ja toimia jäsentensä ammattitiedon ja -taidon kehittämiseksi sekä järjestää virkistystoimintaa. Yhdistyksen hallitus tekee esityksen toiminnan painopistealueista toimintasuunnitelmaan vuosittain. Vuosikokouksessa ja pitkin vuottakin hallituksen jäsenille voi esittää toimintaehdotuksia.

* perii Slal:n jäsenmaksun yhteydessä 3 euron suuruisen oman tukimaksun ja saa vuotuisen "toimintarahan" Suomen Lastenhoitoalanliiton jäsenmaksupalautteena Tehyyn kuuluvien jäsentensä määrää vastaavasti.

* Lastenhoitoalanliiton jäsenmaksun maksaneita jäseniämme on reilut 200, joista toimintaamme osallistuu 15-30 henkeä

* hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 4 varsinaista ja 4 varajäsentä

* kokoontuu satunnaisesti muutaman kerran vuodessa eri päiväkotien tiloissa ja tekee retkiä ja tutustumiskäyntejä varojensa ja jäsentensä mielenkiinnon mukaan.

* seikkailee, kouluttautuu, retkeilee, käy teattereissa, koulutuspäivillä, pitää perinteisiä pikkujouluja?

* käyttää ilmoittelukanavanaan SLAL-lehden "Yhdistykset tiedottavat" -palstaa ja toimittaa tiedotteita jäsentietonsa antaneille sähköpostitse ja tekstiviesteinä

* ILAHTUU jokaisesta toimintaamme osallistuvasta jäsenestämme

* viettää vuonna 2013 perustamisensa 45-vuotisjuhlaa tarjoamalla bussilastilliselle jäseniään Lapsi-messumatkan

 

 
 
 TEHY