Etelä-Kymen Ly

Etelä-Kymen ly puheenjohtaja

Kristiina Pihlajisto

Pajamäenkatu 39, 48600 Kotka

puh. 0400 967978

Meidät löytää myös Facebookista www.facebook.com/eklhy

Etelä-Kymen lastenhoitoalan yhdistys

LÄHDE MUKAAN ETELÄ-KYMEN LASTENHOITOALA YHDISTYKSEN JÄRJESTÄMÄLLE SUOMEN KAUNEIMMALLE MAISEMARETKELLE LAUANTAINA 12.8.2017

Suomen kaunein maisemareitti alkaa Vääksystä, polveillen Pulkkilanharjun maisemien läpi. Koe henkeäsalpaavat järvinäkymät!

Matkaan lähdemme Karhulan linja-autoasemalta 12.8.2017 klo 8.00.

Matkareitti Karhulasta (tarvittaessa Kouvolan matkakeskuksen kautta) Vääksyn kanavalle aamukahville. Kanavaan ja sen nähtävyyksiin tutustumme itsenäisesti. Kanavalta matkaamme Vääksyn Myllyn kautta, Asikkalan miljoonan tiilen kirkkoon. Kirkolta jatkamme Viini- & Puutarhatila Pihamaahan, jossa tilaesittely, viinimaistiainen sekä lounas (lounas kauden tarjonnan mukaan, sisältäen talon salaattipöydän, perunat vuodenajan mukaan, silliä, kauden vihanneksia, lihamureketta ja kastiketta, maalaisleipää ja kahvit makealla palalla). Pihamaalta jatkamme Tuohimestari Erkki Pekkarisen näyttelyyn.

Paluumatka alkaa n. klo 16.00, Karhulassa n. klo 18.00. Varustaudu kierrokselle iloisella mielellä ja sään mukaisilla asusteilla ja jalkineilla.

Ilmoittautuminen ja myös mahdollinen erityisruokavalio ilmoitetaan, viimeistään 30.6.2017 yhdistyksemme uuteen sähköpostiin: ekymen.lastenhoitoalanyhdistys@gmail.com tai tekstiviestillä 0400967978/Kristiina. Ilmoita viestissä: yhteystietosi, mahdollinen erityisruokavaliosi, oletko jäsen ja mistä tulet bussiin (Karhula/Kouvola).

Hinnat jäsenille:35€. ulkopuoliset: 55€. Hinnat sisältävät matkat, kahvit ja ruokailun. Maksu tulee suorittaa, vasta kun olet saanut vahvistusviestin, 30.6.2017 mennessä yhdistyksen tilille: Etelä-Kymen ly FI20 5172 2022 4055 49. Viestikohtaan maininta: Asikkala. Maksun tulee näkyä tilillämme viimeistään: 30.6.2017. (Saapumatta jättämisestä ja peruuttamattomuudesta perimme 40€/hlö peruuttamattomuusmaksun).

Tarkempi matkaohjelma suuntaa antavineen aikatauluineen, lähetetään vain sähköpostitse ilmoittautuneille, jonka voit tulostaa, vaikka matkalle mukaan! Houkuttele mukaan myös tuttavia ja sukulaisia, sillä hinnat ovat voimassa, jos lähtijöitä on 30 henkeä!

Seuraa ilmoitteluamme https://www.facebook.com/eklhy jonne tulee lisätietoa retkestä.


Olemalla yhdistyksemme jäsen, seuraamalla meitä:https://fi-fi.facebook.com/eklhy ja https://www.slal.fi/index.php?k=107008 sekä Slalli-lehdestä, saat tietoa tapahtumistamme! 

Etelä Kymen lastenhoitoalan yhdistys ry.

* perustettiin 19.3.1968 nimellä Kymenlaakson lastenhoitajayhdistys, joka toimi aktiivisesti vuoteen 1985 ja heräteltiin uuteen toimintaan vuonna 1991 Etelä-Kymen lastenhoitajayhdistys ry:nä. Nykyinen Etelä-Kymen lastenhoitoalan yhdistys ry. rekisteröitiin viralliseksi nimeksi vuonna 1999.

* toimialueena on Kotka-Hamina-Kouvola-Loviisa ympäristöineen

* aktiivijäsenet ovat tällä hetkellä Kotka-Hamina alueelta

* jäseneksi voivat liittyä lastenhoitajatutkinnon suorittaneet sekä lasten hoito- ja huoltoalalla työskentelevät muun ammattitutkinnon suorittaneet henkilöt

* tarkoituksena on toimia jäseninään olevien lastenhoitajien yhdyssiteenä ja toimia jäsentensä ammattitiedon ja -taidon kehittämiseksi sekä järjestää virkistystoimintaa. Yhdistyksen hallitus tekee esityksen toiminnan painopistealueista toimintasuunnitelmaan vuosittain. Vuosikokouksessa ja pitkin vuottakin hallituksen jäsenille voi esittää toimintaehdotuksia.

* perii Slal:n jäsenmaksun yhteydessä 3 euron suuruisen oman tukimaksun ja saa vuotuisen "toimintarahan" Suomen Lastenhoitoalanliiton jäsenmaksupalautteena Tehyyn kuuluvien jäsentensä määrää vastaavasti.

* Lastenhoitoalanliiton jäsenmaksun maksaneita jäseniämme on reilut 200, joista toimintaamme osallistuu 15-30 henkeä

* hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 4 varsinaista ja 4 varajäsentä

* kokoontuu satunnaisesti muutaman kerran vuodessa eri päiväkotien tiloissa ja tekee retkiä ja tutustumiskäyntejä varojensa ja jäsentensä mielenkiinnon mukaan.

* seikkailee, kouluttautuu, retkeilee, käy teattereissa, koulutuspäivillä, pitää perinteisiä pikkujouluja?

* käyttää ilmoittelukanavanaan SLAL-lehden "Yhdistykset tiedottavat" -palstaa ja toimittaa tiedotteita jäsentietonsa antaneille sähköpostitse ja tekstiviesteinä

* ILAHTUU jokaisesta toimintaamme osallistuvasta jäsenestämme

* viettää vuonna 2013 perustamisensa 45-vuotisjuhlaa tarjoamalla bussilastilliselle jäseniään Lapsi-messumatkan

 

Alta aukeavista tiedostoista voit lukea yhdistyksen toimintakertomuksen vuodelta sekä katsoa yhdistyksen hallituksen jäsenten yhteystiedot.

 
 
 
 TEHY