Etelä-Kymen Ly

Etelä-Kymen ly puheenjohtaja

Kristiina Pihlajisto

Pajamäenkatu 39, 48600 Kotka

puh. 0400 967978

Meidät löytää myös Facebookista www.facebook.com/eklhy

Etelä-Kymen Lastenhoitoalan yhdistys ry:n vuosikokous maanantaina 13.2.2023, klo.18.00 Ravintola Canttiini (Kaivokatu 15, Kotka) kabinetissa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokous asiat. Ruokailua varten valitse tältä listalta haluamasi annos: (Annokset ovat saatavissa pyydettäessä G, ja allergiat huomioiden). Paistettua siikaa, tillivoisulalla, paistettuja kasviksia ja perunamuussia (L). Vuohenjuustokanaa, paholaisenhilloa, grillitomaattia, paistettuja kasviksia ja ranskalaisia (VL). Porsaan ulkofilettä pippurikastikkeella, paistetuilla kasviksilla ja valkosipuliperunoilla (L), (G). Annokset sisältävät runsaan salaattipöydän, ruokajuomaksi veden ja jälkiruoka kahvin tai teen. Ilmoita annos sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat 30.1.2023 mennessä Kristiinalle p.0400967978 tekstiviestitse tai sähköpostitse ekymen.lastenhoitoalanyhdistys@gmail.com

Tervetuloa! Hallitus

Muistuttaisin teitä, jäsenet, yhteystietojenne päivityksestä. Lähetämme jäsenviestiä jatkossakin vain sähköpostitse, joten toivomme, että päivitätte ajantasaiset jäsentietonne liittoon ja näin tieto tulee myös meille yhdistykseen. Tällä tavalla säästymme turhilta viesteiltä. Siis mikäli sinulla on vanhentunut sähköpostiosite tai et ole enää yhdistyksen jäsen, mutta saat edelleen postia, päivitä tietosi liiton sivuilla, linkki sivulle https://www.slal.fi/index.php?k=307614!

Etelä Kymen lastenhoitoalan yhdistys ry.

* perustettiin 19.3.1968 nimellä Kymenlaakson lastenhoitajayhdistys, joka toimi aktiivisesti vuoteen 1985 ja heräteltiin uuteen toimintaan vuonna 1991 Etelä-Kymen lastenhoitajayhdistys ry:nä. Nykyinen Etelä-Kymen lastenhoitoalan yhdistys ry. rekisteröitiin viralliseksi nimeksi vuonna 1999.

* toimialueena on Kotka-Hamina-Kouvola-Loviisa ympäristöineen

* aktiivijäsenet ovat tällä hetkellä Kotka-Hamina alueelta

* jäseneksi voivat liittyä lastenhoitajatutkinnon suorittaneet sekä lasten hoito- ja huoltoalalla työskentelevät muun ammattitutkinnon suorittaneet henkilöt

* tarkoituksena on toimia jäseninään olevien lastenhoitajien yhdyssiteenä ja toimia jäsentensä ammattitiedon ja -taidon kehittämiseksi sekä järjestää virkistystoimintaa. Yhdistyksen hallitus tekee esityksen toiminnan painopistealueista toimintasuunnitelmaan vuosittain. Vuosikokouksessa ja pitkin vuottakin hallituksen jäsenille voi esittää toimintaehdotuksia.

* perii Slal:n jäsenmaksun yhteydessä 3 euron suuruisen oman tukimaksun ja saa vuotuisen "toimintarahan" Suomen Lastenhoitoalanliiton jäsenmaksupalautteena Tehyyn kuuluvien jäsentensä määrää vastaavasti.

* Lastenhoitoalanliiton jäsenmaksun maksaneita jäseniämme on reilut 200, joista toimintaamme osallistuu 15-30 henkeä

* hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 4 varsinaista ja 4 varajäsentä

* kokoontuu satunnaisesti muutaman kerran vuodessa eri päiväkotien tiloissa ja tekee retkiä ja tutustumiskäyntejä varojensa ja jäsentensä mielenkiinnon mukaan.

* seikkailee, kouluttautuu, retkeilee, käy teattereissa, koulutuspäivillä, pitää perinteisiä pikkujouluja?

* käyttää ilmoittelukanavanaan SLAL-lehden "Yhdistykset tiedottavat" -palstaa ja toimittaa tiedotteita jäsentietonsa antaneille sähköpostitse ja tekstiviesteinä

* ILAHTUU jokaisesta toimintaamme osallistuvasta jäsenestämme

* viettää vuonna 2013 perustamisensa 45-vuotisjuhlaa tarjoamalla bussilastilliselle jäseniään Lapsi-messumatkan

 

 
 
 TEHY