Satakunnan Ly

Puheenjohtaja Marja-Leena Varho

Puh 040 517 7431

Yhdistyksen oma sähköpostiosoite: satak.lastenhoitoalanyhdistys@gmail.com

 

Suomen Lastenhoitoalan Liitto juhlistaa 80-vuotista toimintaansa.

Liitto on tehnyt siis jo pitkään työtä sen eteen, että lastenhoitoalan ammattilaisten arki on parempaa heijastuen sitä kautta merkittävästi maamme lasten ja perheiden hyvinvointiin.

Juhlavuodelle on suunniteltu paljon erilaisia asioita jäsentemme iloksi ja arjen avuksi. Lastenhoitaja joutuu käyttämään usein ammattitaitoaan ilman erillistä aikaa toiminnan suunnittelulle. Avuksi esim. siirtymätilanteissa käytettäviksi, olemme tehneet vinkkiviuhkan "Vedetään viuhkasta." Siinä on toiminnallisia loruja, leikkivinkkejä ja muuta mukavaa toimintaa ja tehtävää. Lapsimessujen yhteydessä järjestetään juhlaseminaari, jossa luennoijana on Suomen Supernanny Pia Penttala sekä Positiivisen pedagogiikan moniosaaja Kaisa Vuorinen. Huomioimme myös ne jäsenemme, jotka eivät pääse Messukeskukseen paikan päälle, luennot striimataan jäsensivuillemme katsottavaksi.

Julkaisemme ja palkitsemme viisi niin perheille kuin työntekijöille vetovoimaista päiväkotia ns. Magneettipäiväkotia, joissa on mm. hyvä työskennellä lastenhoitajana. Esittelemme yhden Magneettipäiväkodin joka lehdessä ensi vuonna.

Tässä siis poimintoja tulevasta vuodesta — kannattaa myös muistaa, että jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneiden kesken arvotaan Lastenhoitajan kalenterien lisäksi 2 lippua Celine Dionin elokuiseen konserttiin Helsingissä

Terkuin Marja-Leena

Kohti parempaa vuotta 2020JOS SINULLA IDEOITA/TOIVEITA TAPAHTUMILLE, VIERAILUILLE, KOULUTUKSILLE — ILMOITA NIISTÄ!!


Yhdistysesittely:

Yhdistyksemme pyrkii ylläpitämään Satakunnan lastenhoitoalan ammattilaisten ammattitaitoa ja ammatillista osaamista sekä tukea jäsenten yhteenkuuluvuutta.

Järjestämme koulutustilaisuuksia, esim. luentoja ajankohtaisista aiheista, kädentaitokursseja unohtamatta virkistäytymistä- esim. teatterimatkoja.

Toivoisimme yhteydenottaja koko Satakunnan alueelta, jotta voisimme monipuolistaa toimintaamme ja saada yhteyden jäseniin koko yhdistyksen toiminta-aluelta.
Otapa siis rohkeasti yhteyttä ja esitä ideasi, toiveesi tai tarpeesi!

Ilmoittelemme tapahtumista SLaL-lehden välityksellä, joten kynä käteen ja päivämäärät kalenteriin!

 


 
 
 TEHY