Keski-Suomen Ly

Puheenjohtaja Paula Salovaara

Haperontie 3 B 27 40640 JKL

p. 040 752 9559

paula.salovaara(at)jkl.fi

Keski-Suomen lastenhoitoalan yhdistyksen

Sääntömääräinen vuosikokous

9.3.2022 klo 18:30

Koska emme tiedä koronatilanteesta tai -rajoituksista, pidämme vuosikokouksen etänä Teamsilla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan Suomen Lastenhoitoalan Liiton edustajiston jäsen ja varajäsenet seuraavaksi edustajiston toimikaudeksi.
Ilmoittautuminen sunnuntaina 6.3.2022 mennessä jaana.pollari@jyvaskyla.fi

Ilmoittaudu sellaisella sähköpostilla, johon myös Teams -linkki lähetetään

Osallistuneiden kesken arvotaan lippu Suvi Teräsniskan konserttiin (16.10.2022)

Tervetuloa
-Hallitus-

"Hei kaikki Keski-Suomen Slallilaiset! Paikallisyhdistyksemme toimii yhä, vaikka korona aaltoilee, rajoittaa ja peruu tilaisuuksia. Tässä me yhdeksän aktiivia esittelemme ylpeinä kukkakauppa Ruusupuun kranssinsidontakurssin tuotoksia. Kuten huomaat, joukkoomme mahtuisi kyllä. Siis jos et saa meiltä sähköpostia hoida yhteystietosi Slallin jäsensivuilla kuntoon ja tule mukaan. Yhdistyksemme vuosikokous maaliskuussa pidetään Teamsillä joten tulethan vaikka vain "kuulolle" omalta kotisohvaltasi. Terveisin hallituksen puheenjohtaja Paula Salovaara"


Keski-Suomen lastenhoitoalan yhdistys vietti liiton 80v. - tapahtumaa Jyväskylässä 20.10. kukkakauppa Ruusupuussa opetellen kukka-asetelman tekoa. Se oli tosi hauskaa mutta ainakin ensikertalaisena myös hieman haastavaa. Valmiit työt kuvassa. Tilaisuudesta raportoi Paula Salovaara. 


 
 
 TEHY