Ipanakerä kirja + cd

"Ipanakerä" pyörii lapsen askelin arjessa ja juhlassa. Runoissa on elämän koko kirjo: ystävyys, ilo, uskaltaminen ja oppiminen mutta myös jännitys ja pelko. Ennen kaikkea nautitaan kaikin aistein luonnon ihmeellisestä aarreaitasta!


Valloittavat runot ovat syntyneet Sirpa Sironen-Hännisen havainnoista työssään lastenhoitajana. Runoilijan kynää ovat siivittäneet lasten ajatukset, työn tarpeet ja sen herättämät pohdinnot sekä sanoilla leikkimisen ilo.
Lauluntekijä, trubaduuri Jukka Salminen on vuosien mittaan säveltänyt Sirpan runoja, ja niitä on julkaistu äänitteillä ja laulukirjoissa. Kolmekymmentä niistä on valittu tähän kirjaan: sävelletyt runot ovat nuotinnettuina runojen lomassa. Niitä voi kuunnella myös laulettuina äänitteellä, joka on kirjan lopussa!
"Ipanakerästä" purkautuu hauskoja hetkiä ja yhteisiä oivalluksia koteihin, päiväkoteihin ja -kerhoihin. Kirjassa on 127 runoa ja 30 laulua, joten kerimistä riittää!

Ipanakerä" pyörii lapsen askelin arjessa ja juhlassa. Runoissa on elämän koko kirjo: ystävyys, ilo, uskaltaminen ja oppiminen mutta myös jännitys ja pelko. Ennen kaikkea nautitaan kaikin aistein luonnon ihmeellisestä aarreaitasta!

 

Jäsenille hinta vain 15 € + postikulut 7,00 €!

Hina ei-jäsenille 26,00 + postikulut 7,00 €. Jäsenyys tarkastetaan tilauksen yhteydessä.

Huomio! Tuotteilla ei ole vaihto-eikä palautusoikeutta. Mikäli tuote on virheellinen, ota yhteys toimistolle s-postilla toimisto@slal.fi
Määrä:
Hinta:
 
 TEHY