Kuvia ja tarinoita toiminnasta

Yhdistyksen jäsenilta Hollolassa Salpakankaan päiväkodilla 21.9.2016


Päijät-Hämeen ly:n jäseniä yhdistyksen pikkujouluissa Sibelius-talolla Raskasta Joulua -konsertissa.


Rohkeat ja reippaat seikkailijat Sitissä


Hei, oliko se Rautatieaseman ovella Sokoksen puolella - vai oliko se Sokoksen ovella Rautatieaseman puolella?


Tästä alkoi meidän hauska päivämme la 4.10. sitiseikkailun merkeissä. Yhdeksän Päijät-Hämeen ja 26 Uudenmaan lastenhoitoalan yhdistyksen jäsentä lähtivät yhteiselle seikkailulle,´ tutustumaan´ Helsinkiin.


Meidät jaettiin aluksi viiteen tiimiin ja joka tiimille määrättiin johtaja, joka sai laukun sisältöineen,muun muassa kupongit McDonaldsiin,Tornin ravintolaan drinkille, lisäksi armeijan heijastimia,kertakäyttökameran, narua ja erillaisia pulloja.Sekä tietenkin ohjeet tehtävistä ja paikoista, joissa meidän piti tavata eriaikoihin.


Tehtävinä oli heittää tai kuljettaa haluamallaan tavalla raakaa kananmunaa mahdollisimman pitkälle, mutterien pinoon laittoa kepillä, kullan huuhdontaa, karaokea, hakea itä-meren vettä, suolasilakka ja yksi peruna ynnä muuta hullunhauskaa. Joku innokas oli mitannut patikointimatkaa kertyneen päivän aikana 10 km! Helsinki tuli toivottavasti tutuksi myös Lahtelaisille. Kiitos mukavasta seurasta!


Päivä päättyi ruokailuun Handelsgilletin Donator-saliin, jossa myös katselimme ryhmien ottamia hauskoja kuvia ja palikittiin kaikki osallistuneet tiimit, tietenkin paremmuusjärjestyksessä.


Seikkailuterveisin ArjaW/ Ulhy


 

 

 

 

 

 

 


 
 
 TEHY