Kuvia ja tarinoita toiminnasta


Pohjois-Pohjanmaan Lastenhoitoalan yhdistys ry lahjoitti Pienen kulkijan sairauskirjan jokaiselle Oulun yliopistollisen sairaalan lastenklinikan osastolle ja poliklinikalla. Lahjoituksen vastaanottivat tulosalueen johtaja, ylilääkäri Päivi Tapanainen ja tulosalueen ylihoitaja Seija Miettinen. Yhdistyksen puolesta lahjoituksen luovuttivat OYS:ssa lastenklinikassa työskentelevät lastenhoitajat Tarja Kela ja Päivi Kyllönen.

Kirjan kaunis ulkoasua, selkeät kuvat ja tekstit herättivät ihastusta.

"Tällaista lapsille suunnattua tietoa lasten sairauksista ja tutkimuksista tarvitaan. Kirja olisi hyödyllinen, ei vain erikoissairaanhoidossa, vaan kaikissa paikoissa, joissa lapsia hoidetaan — lähes kaikki lapsiperheet tulevat tutuiksi mm. korvatulehdusten kanssa. Kirjan avulla lasta voidaan valmistella ja kirjan avulla lapsi voi purkaa kokemaansa!", totesivat lahjoituksen vastaanottaneet Päivi Tapanainen ja Seija Miettinen.

*****

Yhdistyksen kevätretki Liminganlahden luontokeskukseen

Yhdistyksemme teki kevätretken Liminganlahden Luontokeskukseen 7.5. Paikan päällä kävimme opastetulla linturetkellä, näimme mm. kuusi merikotkaa,mustapyrstökuirin, sorsia ja kahlaajia. Retken päätteeksi herkuttelimme nuotion ääressä maukkailla retkieväillä. Kuvassa yhdistyksemme hallituksen jäseniä ja Finnaturen opas Antti, kuvan otti yhdistyksemme jäsen Anneli Viitajylhä.

 
 
 TEHY