80-vuotisjuhlavuosi

Tältä sivulta löydät tietoa v. 2020 vietettävästä SLaL:n 80 vuotisjuhlavuodesta.

Juhlavuodelle on suunniteltu paljon erilaisia asioita jäsentemme iloksi ja arjen avuksi. Lastenhoitaja joutuu käyttämään usein ammattitaitoaan ilman erillistä aikaa toiminnan suunnittelulle. Avuksi esim. siirtymätilanteissa käytettäviksi, olemme tehneet vinkkiviuhkan "Vedetään viuhkasta." Siinä on toiminnallisia loruja, leikkivinkkejä ja muuta mukavaa toimintaa ja tehtävää. Tämä tulee myyntiin SLaL:n nettipuotiin

Lapsimessujen yhteydessä 17.4.2020 järjestetään juhlaseminaari, jossa luennoijana on Suomen Supernanny Pia Penttala sekä Positiivisen pedagogiikan moniosaaja Kaisa Vuorinen. Huomioimme myös ne jäsenemme, jotka eivät pääse Messukeskukseen paikan päälle, luennot striimataan jäsensivuillemme katsottavaksi.

Jäsenillämme on mahdollisuus tilata lippu Lapsimessuille. Paikallisyhdistysten jäsenet tilaavat lipun paikallisyhdistyksen kautta, suorajäsenet liiton toimistolta. tähän tulee tilauskaavake kotisivuille lähempänä ajankohtaa.

Julkaisemme ja palkitsemme viisi niin perheille kuin työntekijöille vetovoimaista päiväkotia ns. Magneettipäiväkotia, joissa on mm. hyvä työskennellä lastenhoitajana. Esittelemme yhden Magneettipäiväkodin joka lehdessä ensi vuonna.

Tässä siis poimintoja tulevasta vuodesta — kannattaa myös muistaa, että jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneiden kesken arvotaan Lastenhoitajan kalenterien lisäksi 2 lippua Celine Dionin elokuiseen konserttiin Helsingissä.


 
 
 TEHY