80-vuotisjuhlavuosi

Tältä sivulta löydät tietoa v. 2020 vietettävästä SLaL:n 80 vuotisjuhlavuodesta.

Huom! Tilaisuuksien järjestämisiin on tullut muutoksia johtuen koronaepidemiasta.

Juhlavuodelle on suunniteltu paljon erilaisia asioita jäsentemme iloksi ja arjen avuksi. Lastenhoitaja joutuu käyttämään usein ammattitaitoaan ilman erillistä aikaa toiminnan suunnittelulle. Avuksi esim. siirtymätilanteissa käytettäviksi, olemme tehneet vinkkiviuhkan "Vedetään viuhkasta." Siinä on toiminnallisia loruja, leikkivinkkejä ja muuta mukavaa toimintaa ja tehtävää. Tämä tulee myyntiin SLaL:n nettipuotiin

Juhlaseminaari on siirretty järjestettäväksi 5.9.2020, ohjelman pysyessä samana. Luennoitsijoina on Suomen Supernanny Pia Penttala sekä Positiivisen pedagogiikan moniosaaja Kaisa Vuorinen. Juhlaseminaari järjestetään Itä-Pasilassa Järjestötalo 1:ssä, Toini Nousiainen -salissa, osoitteessa Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki. Paikka sijaitsee tien toisella puolella Messukeskusta. Huomioimme myös ne jäsenemme, jotka eivät pääse Messukeskukseen paikan päälle, luennot striimataan jäsensivuillemme katsottavaksi.
Juhlaseminaarissa julkaisemme ja palkitsemme viisi niin perheille kuin työntekijöille vetovoimaista päiväkotia ns. Magneettipäiväkotia, joissa on mm. hyvä työskennellä lastenhoitajana. Myös Vuoden lastenhoitaja julkistetaan ja palkitaan juhlaseminaarissa.

Lapsimessut 2020 on siirretty pidettäväksi elokuun 21.-23. päivinä. Jäsenillämme on mahdollisuus tilata lippu Lapsimessuille. Paikallisyhdistysten jäsenet tilaavat lipun paikallisyhdistyksen kautta, suorajäsenet liiton toimistolta.SLaL_juhlasseminaari-5.9.20.pdf (pdf, 658 KB)

 
 TEHY