Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Ehdota vuoden lastenhoitajaa

Ehdota vuoden lastenhoitajaa

Vuoden lastenhoitaja on alan koulutettu ammattilainen, joka tekee ansiokasta työtä lasten, perheiden ja lastenhoitoalan puolesta, tuoden vahvasti esiin lastenhoitajan osaamista ja ammattitaitoa. Vuoden lastenhoitaja tekee työtään innovatiivisesti hyödyntäen työssään rohkeasti tietotekniikan tuomia mahdollisuuksia, unohtamatta lämmintä ja inhimillistä työotetta.

Ehdota lastenhoitajaa, joka on mielestäsi alansa huippu ja ansaitsee tunnustuksen. Hän voi olla lapsesi hoitaja, kollegasi, tuttavasi, ystäväsi. Lastenhoitaja, jolle haluat antaa tunnutusta hänen työstään. Ehdottajana voi olla kuka tahansa; äiti, isä, mummu pappa, kollega tai SLaL:n paikallisyhdistys, Tehyn ammattiosasto jne. Valitun lastenhoitajan tulee olla SLaL:n jäsen.

Ehdotukset tulee olla liiton toimistolla vuosittain 28.2. mennessä. Valinta julkistetaan keväisin Lapsimessujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa. Ehdotukset tästä. 

Laita vielä viesti sähköpostilla lähetetystä vuoden lastenhoitaja -ilmoituksesta osoitteeseen toimisto@slal.fi jotta saat kuittauksen perille tulleesta ja vastaanotetusta ilmoituksesta.