Pohjois-Pohjanmaan Ly

Etusivu > Pohjois-Pohjanmaan Ly

Yhdistyksemme toimialue on Oulu ja sen lähiympäristön kunnat ja kaupungit Pudasjärveä ja Oulaista myöten.

Puheenjohtaja

Päivi Kyllönen p. 040-5850606
kyllosenpaivi at gmail.com

paivi.m.kyllonen at ppshp

Pohjois-Pohjanmaan Lastenhoitoalan yhdistys ry.

Sääntömääräinen vuosikokous ti 19.3.2024 klo 18 Tehyn Oulun Aluetoimistolla os. Torikatu 23 Oulu. Kokouksen jälkeen yhteinen ruokailu. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Ruokailuun osallistujat  paikkavarauksen vuoksi ilmoittautuminen 12.3. mennessä: popolastyh@gmail.com

Tervetuloa! Hallitus

Jos et ole saanut jäsenkirjettä, tarkista onko Slal:n jäsenrekisterissä  oleva sähköpostiosoitteesi oikein vai puuttuuko se kokonaan.

Yhdistyksemme haluaa muistaa eläkkeelle jääviä jäseniämme pienellä lahjalla. Ilmoita omasta eläkkeelle jäämisestäsi tai ilmianna kollega. Ilmoitukset ja ilmiannot yhdistyksen s-postiin: popolastyh@gmail.com.
Tarkistamme jäsenyyden, jäsenmaksujen pitää olla maksettuna.

t. hallitus

Koulutusavustus

Yhdistyksen jäsen voi anoa yhdistykseltä koulutusavustusta vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella. Hakemukset tulee osoittaa yhdistyksen hallitukselle. Haku on jatkuva. Koulutuksen tulee olla työhön, ammattiin tai ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen liittyvää ja avustusta myönnetään kurssi- ja koulutusmaksuihin. Hakemuksia käsiteltäessä ei huomioida matka-, majoitus-, ansionmenetys- tai ateriakuluja. Myöskään perusopinnoista aiheutuneita kuluja ei hakemuksia käsitellessä huomioida. Avustusta voi hakea Pohjois-Pohjanmaan Lastenhoitoalan yhdistyksen jäsen,
– jonka jäsenmaksut on maksettu säännöllisesti
– joka on ollut yhdistyksen jäsenenä vähintään kolme vuotta
– jonka edellisestä myönnetystä avustuksesta on kulunut vähintään kolme vuotta -hakemukset: popolastyh at gmail.com

Avustus on enintään 100 € / hakija. Yhdistyksemme tukee intialaisen Home of Hopen lastenkodin toimintaa. Asiasta lisätietoja Tarja Kelalta. Yhdistyksen toiminnan suhteen otamme mielellämme vastaan ideoita ja toiveita! Yhteydenotot: popolastyh at gmail.com Yhdistys tiedottaa toiminnastaan mm. Instagramissa: po_po_lastenhoitoalanyhdistys
Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Yhteistyöterveisin Pohjois-Pohjanmaan Lastenhoitoalan yhdistyksen hallitus: pj. Päivi Kyllönen, varapj. Taina Inget, siht+rahastonh. Tarja Kela, Eija Kangas, Anneli Viitajylhä, Sirkku Venadiambu ja somevastaava Inga Oinonen.