Uudenmaan Ly

Etusivu > Uudenmaan Ly

Pj. Jaana Toikkanen
Kuitinkatu 2 b 34 02210 Espoo
p. 050-3750 762
s-posti: jaana.toikkanen(at)elisanet.fi

Yhdistyksen pankkitili: FI60 5720 1020 1085 99


Vuosikokous  ke 6.3.2024 klo 18  Keskuskirjasto Oodi, Helsinki

Esillä sääntömääräiset asiat 

Tervetuloa  toivottaa hallitus


UUDENMAAN LASTENHOITOALAN YHDISTYS (ULHY)

järjestää keväisen virkistyspäivän jäsenilleen la 8.6. Sarvikodalla Mäntsälässä

os. Vanha Soukkiontie 514, Mäntsälä
(https://elamyksentaika.fi/tapahtumapaikat/sarvikota/)

Ohjelmaa alkaa puolilta päivin ja kestää noin neljä tuntia. Luvassa melontaohjeistus ja melontaretki Mustijoella. Retki sisältää kaikki melontavarusteet ja -välineet (melat, melontaliivit, kuivapussit, kännykän suojapussit). Opas on koko retken ajan mukana huolehtimassa turvallisuudesta. Oppaana toimii lajiliiton kouluttama melonnanohjaaja. 

Mustijoki melontakohteena on ihanteellinen: kapoinen ja kiemurteleva, turvallinen ja lempeä. Mutkien takaa paljastuu aina uusi näkymä ja joen reunojen puut ja pensaat kätkevät melojan kuin vihreään satumaailmaan. Rannat ovat lähellä ja joki virtaa rauhallisesti. Tuuli ei juuri jokikanjoniin eksy eikä aaltoja muodostu lainkaan.
Tasoltaan retki on helppo ja sopii henkilöille joilla ei ole aiempaa kokemusta melonnasta. Melonnan päätteeksi nautimme kodalla poronkäristysaterian ja nokipannukahvit ja -teet sekä nuotioherkut

Uimassakin voi hyvin käydä, laiturilla on uimarappuset ja joen pohja tästä kohtaa on kiveä ja soraa, joten hyvin voi pohjassa seistäkin. Vesi on ruskeaa mutta täysin uimakelpoista.

Sarvikodalla on runsaasti parkkitilaa, mutta luonnonystävinä kannustamme kimppakyyteihin. Junalla pääsee Keravalle (R,Z,K) sekä Haarajoelle (Z). Näiltä asemilta mahdollista sopia muutamalle kimppakyyti (Jonna ja Heli)

Tarkemmat tiedot aikataulusta ja ilmoittautumisesta tulee jäsenkirjeessä sähköpostiin kevään aikana.

Onhan jäsentiedoissasi käytössä oleva sähköpostiosoitteesi, sekä jäsenmaksu maksettu!