Opiskelijoille

Etusivu > Opiskelijoille

Suomen Lastenhoitoalan Liitto, SLaL, on oikea liitto sinulle, joka olet sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan toisen asteen tutkinnon suorittanut ammattilainen tai opiskelet alalle. SLaL on ainoa, joka on erikoistunut hoitamaan yksinomaan toisen asteen koulutettujen lastenhoitoalan ammattilaisten ammatillista edunvalvontaa. Taloudellinen edunvalvonta hoidetaan Tehyssä, liitythän siis myös Tehyn jäseneksi.

SLaL:n opiskelijajäsenyys on maksuton opiskelujen ajan, kun opiskelee ensimäistä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tutkintoa.

SLaL:n opiskelijajäseneksi liitytään, kun osaamisalaopinnot ja sieltä lasten ja nuorten hoito ja kasvatus on osaamisalasi.

Jäsenyys katkeaa automaattisesti siihen kun ilmoitat opiskelujen päättyvän. Tämän jälkeen tulee liittyä SLaL.n varsinaiseksi jäseneksi. Voit olla SLaL:n jäsenenä paikallisyhdistysten kautta tai liiton suorajäsenenä. Paikallisyhdistyksen kautta jäsenyys oikeuttaa osallistumaan myös yhdistysten järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan.

Tutustu monipuolisiin jäsenetuihin joista hyödyt jo opiskeluaikana. Uusimpana Helli-palvelu, johon voit alkaa keräämään omaa osaamistasi sähköiseen portfolioon sekä hankkia lisäansioita opiskelujen aikana

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tutkinnon perusteita uudistetaan parhaillaan.

Vielä voimassaolevasta lähihoitajakoulutuksesta tietoa