Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Leikki- ja kaveritaitojen arviointimenetelmäkoulutus (3 op)

Leikki- ja kaveritaitojen arviointimenetelmäkoulutus (3 op)

Kiinnostaisiko Sinua Leikki- ja kaveritaitojen arviointimenetelmäkoulutus?

SLaL:n jäsenten kannattaa muistaa Hilda Kinnusen apurahat

Apurahaa voi hakea Hilda Kinnusen rahastosta työhön tai ammattiin liittyvään koulutukseen, tutkimukseen, tai opintomatkoihin, joita työnantaja ei korvaa.

Tavoite

Osallistuja hallitsee taitojen arvioinnin teoreettista perustaa. Hän osaa toteuttaa omassa työssään lapsen leikkitaitojen ja kaveritaitojen RALLA-arvioinnit. Hän kykenee pisteyttämään taitojen laatua luotettavasti ja tulkitsemaan arvioinnin ja yhteenvetojen tuloksia RALLA-analyysiraporttien pohjalta.

Sisältö

Leikkitaitojen ja kaveritaitojen arvioinnin teoreettinen perusta. Havainnoinnin haasteet. Ohjatut ja itsenäiset arviointiharjoitukset. Vinkkejä taitojen kehittämiseen arjessa. Osallistuja saa käyttöönsä maksuttomasti koulutuksen ajaksi (3 kk) RALLA- ohjelmiston.

Lue lisää