Ajankohtaista

Etusivu > Ajankohtaista > Kutsu: Vuoden lastenhoitajan tunnustuspalkinnon julkistus 19.4.2024

Kutsu: Vuoden lastenhoitajan tunnustuspalkinnon julkistus 19.4.2024

Vuoden Lastenhoitaja -tunnustus nostaa esiin lastenhoitoalan arjen sankarit

Vuoden lastenhoitaja -tunnustuksen julkistus Lapsimessuilla perjantaina 19.4.2024 klo 13.30.

Varhaiskasvatukseen liittyvistä asioista puhuttaessa, esiin nousee yleensä vain varhaiskasvatuksen opettajan työ ja rooli päiväkodeissa. Harvoin huomataan, että juuri lastenhoitaja on se varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka on läsnä ja lähellä lasta, hoivaten, kasvattaen ja opettaen – koko päivän ajan.

Suomen Lastenhoitoalan ammattilaiset, Slal ry haluaa nostaa myös näitä arjen arvokkaita uurastajia esiin, palkitsemalla Vuoden lastenhoitaja -tunnustuksella lastenhoitoalan ammattilaisen, joka on tehnyt ansiokasta työtä lasten, perheiden ja lastenhoitoalan puolesta. Vuoden lastenhoitaja tekee työtään innovatiivisesti hyödyntäen työssään rohkeasti tietotekniikan tuomia mahdollisuuksia, unohtamatta lämmintä ja inhimillistä työotetta.

Palkinnon saaja julkistetaan Lapsimessuilla Helsingin Messukeskuksessa perjantaina 19.4.2024 klo 13.30 Kasvattajan voimavarailtapäivässä, kokoustilassa 203. Tilaisuus alkaa  klo 12 lastenpsykiatri Jari Sinkkonen luennolla, kuinka auttaa tunnehäiriöistä lasta sekä jatkuen palkinnonjaon jälkeen Marco Bjurström  osuudella, jossa hän tarjoilee voimavaroja kasvattajien kovin hektiseen arkeen.

Lämpimästi tervetuloa julkistamistilaisuuteen ja kasvattajan voimavarailtapäivään!

Aika: 19.4.2024 klo 13.30

Paikka: Helsingin Messukeskus, Lapsimessut -tapahtuma, kokoustila 203 (Lehdistökeskuksen vieressä) Kasvattajan voimavarailtapäivä -tilaisuudessa.

Suomen Lastenhoitoalan ammattilaiset, Slal ry, on Lapsimessujen yhteistyökumppani. 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: 

Eila Seppälä-Vessari, toiminnanjohtaja

Suomen Lastenhoitoalan ammattilaiset, Slal ry
eila.seppala-vessari@slal.fi

040 5489963