Lastenhoitajan kalenteri 2020-2021

Tilaa oma Lastenhoitajan kalenteri

Tämä kalenteri auttaa sinua suunnittelemaan ja kehittämään työtäsi. Teos sisältää viikkokalenterin heinäkuusta seuraavan vuoden elokuuhun, vuosisuunnitelmasivuja sekä ajankohtaisia artikkeleja. Artikkeleissa käsitellään muun muassa lasten aggressiota ja tietoisuustaitoja, kestävää kehitystä, tiedekasvatusta varhaiskasvatuksessa, asiaa tiimityöskentelystä sekä mitä asioita on huomioitava työsopimusta solmittaessa.

Hintojen noususta huolimatta, SLAL:n juhlavuoden kunniaksi, pidämme kauttamme tilattavien kalenterien hinnat ennallaan.


Huomio! SLaLn toimisto lomailee heinäkuun ajan, joten heinäkuussa ei toimiteta nettipuodin tilauksia.

Hyvää kesää!


Ennakkotilaushinta jäsenille 1.12.2019 — 28.2.2020 vain 15,00 € kpl + toimituskulut 5,50 € (ennakkotilaushinnan edellytyksenä on, että jäsenmaksu tulee olla maksettu).

Ennakkotilausaika päättynyt!

Hinta jäsenille ennakkotilausajan jälkeen 20,00 € kpl + toimituskulut 5,50 €.

Hinta ei-jäsenille 30,00 € kpl + toimituskulut 5,50 €.

Huoioithan, että jäsenhinnan edellytyksenä on Suomen Lastenhoitoalan Liiton maksettu jäsenmaksu tälle vuodelle!


Huom! Kalenteritilauksia kerätään nyt isompi "erä" yhteen, jonka jälkeen ne toimitetaan suoraan PS-kustannukselta. Älä siis huolehdi, jos tilaus viipyy. Kalenterit toimitetaan kuitenkin toukokuun aikana.

Huomioi myös, että koksa kalenterit toimitetaan suoraan PS-kustannukselta, tilauksen muut tuotteet lähetetään eri lähetyksenä. Tällä hetkellä toimitetaan vain juhlavuoden tuotteita: kasseja ja vinkkiviuhkoja reaaliajassa.

Määrä:
Hinta:
 
 TEHY